Web Analytics
OFERTE INDIVIDUALE ÎN BULGARIA
Bansko, Nisipurile de Aur, Albena, Sunny Beach
55px

Cazare - Bulgaria

Nisipurile de Aur, Sunny Beach și Albena sunt printre cele mai căutate destinații pentru vacanțele de vară datorită plajelor cu nisip fin și a serviciilor all inclusive de calitate la prețuri accesibile. Bulgaria este, de asemenea, și o destinație excelentă de iarnă, cu stațiuni de schi superbe.

width: 18%, height:2px
width: 9%, height:2px

NISIPURILE DE AUR

Situată pe o colină împădurită și beneficiind de una dintre cele mai frumoase plaje de nisip din lume, stațiunea Nisipurile de Aur este foarte populară în rândul turiștilor pentru ofertele de cazare accesibile și atmosfera plină de distracție.

SUNNY BEACH

Sunny Beach este o destinație perfectă pentru vacanțele de vară în Bulgaria, în special pentru familiile cu copii. Stațiunea oferă condiții excelente, puține valuri mari, o plajă cu nisip fin și oferte de cazare la prețuri foarte scăzute.

ALBENA

Stațiunea Albena, una din principalele destinații de vacanță de vară din Bulgaria, se remarcă pentru plaja sa de 5 km lungime, cu nisip fin și curat, apa limpede și calmă, grădinile cu flori și ofertele de cazare pentru toate gusturile.

BANSKO

Fiind cea mai bună stațiune de schi din Bulgaria, Bansko oferă zeci de km de pârtii de schi, condiții ideale de zăpadă, o combinație unică între modern și istorie și o selecție incredibilă de restaurante, baruri, activități și oferte de cazare.

Cazare în Bansko
Cazare în Bansko

De la 20 €
persoană / noapte
Oferta continuă

Ești la un click distanță de mai multe destinații de vacanță

250