Web Analytics
55px
Despre Noi

Timp de 10 ani ne-am petrecut timpul in IT. Dar sa nu crezi ca am stat doar cu ochii in calculator. Ne-am facut timp sa calatorim si sa descoperim locuri si experiente minunate, pe tot parcursul acestor ani.

Calatoriile ne-au ajuns la suflet si ne-am gandit ca este frumos sa impartasesti experientele si cu altii. Asa a aparut ideea acestei agentii de turism ProBooking: din dragoste pentru calatorii si pentru a-ti arata ca nu toti IT-istii sunt morocanosi. Puteam sa incepem sa scriem intr-un blog de calatorii, insa vrem sa te ajutam cat mai mult, tocmai ca sa ai voiaje organizate perfect. Ca sa putem avea o comunicare perfecta atat intre noi, cat si cu tine, ne-am ales in echipa doar oameni tineri, cu mult entuziasm. Punem suflet in vacantele pe care ti le pregatim, tocmai ca tu sa ai parte de o planificare perfecta.

Stim ca o calatorie incepe de la primul gand si se incheie atunci cand te intorci acasa; conteaza sa ai o experienta frumoasa chiar din momentul in care te gandesti: “as pleca intr-un concediu”, iar pentru asta suntem noi aici, chiar de la inceput. Nu te vei stresa cu nimic, noi vom acapara tot “stresul”. Exista doua vacante la fel? Am zice ca nu, asa cum nu exista doi oameni la fel. Indiferent de bugetul tau, fii sigur ca iti vom gasi vacanta perfecta – perfecta pentru tine, familia sau grupul cu care calatoresti.

Stii cum se zice, trebuie doar sa ceri: asa ca vino cu ideile si necesitatile tale, iar noi te vom sfatui si iti vom pregati vacanta perfecta! Nici in timpul concediului nu vei scapa de noi, caci vom fi disponibili orice situatie vei intampina. Am zis situatie, pentru ca suntem siguri ca nu vei avea niciun fel de problema.Curiosi din fire, te vom intreba la sfarsitul vacantei tale “Cum a fost?!”. Chiar ne dorim sa ne impartasesti toata experienta ta, caci ne va ajuta si pe noi, si pe tine, dar si pe ceilalti ca tine: vom stii cat de bine am lucrat, astfel ca ne vom putea imbunatati de fiecare data (orice lucru poate fi imbunatatit, doar la asta ne gandim).

Tu si toti celailalti ca tine veti avea vacante si concedii exact cum va doriti, de fiecare data. ProBooking este aici pentru voi, in orice moment.

<strong>Agenția de Turism
Agenția de Turism

PROBOOKING

PUNCT DE LUCRU / SEDIU SOCIAL:  Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 4, Sector 3, București, Cod Postal : 032261.
NR. ÎNREG. REG. COMERȚULUI:  J40/925/28.01.2019
C.I.F / C.U.I:  39363230
LICENȚĂ TURISM:  839/19.03.2019
BANCA:  TRANSILVANIA
CONT RON:  RO97BTRLRONCRT0468058801
CONT EURO:  RO47BTRLEURCRT0468058801
MOBIL:  0759 432 656 | 0766 592 878
E-MAIL:  office@probooking.ro
SITE:  www.probooking.ro

55px
Licenta de Turism
C.U.I
Brevet de Turism
250